top of page
Glass Buildings
frankvanrenesse voor CV.jpg
  • LinkedIn

Introductie

Vanaf 1987 ben ik zelfstandig ondernemer en heb ik meer dan 30 jaar ervaring in financiële dienstverlening. Daar heb ik allround ervaring opgedaan op het gebied van inkoop, verkoop, personeelszaken en logistiek.

 

Als ondernemer heb ik op efficiënte en doortastende wijze mijn werkzaamheden weten te organiseren, plannen en uitvoeren.

Sinds 2017 bied ik mijn diensten aan vanuit Van Renesse Consultancy. Op ad interim basis ben ik beschikbaar voor een breed scala aan werkzaamheden.

 

Wil je weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Ik bespreek het graag in een persoonlijk gesprek.

Ik ben bereikbaar op 06-54642020 en frank@vanrenesse.nl

ACHTERGROND-M
WAT-M

Ad Interim consultant op het gebied van Financiën, Inkoop, Verkoop, Personeelszaken en Logistiek

Efficient, doortastend, integer en goede communicatieve vaardigheden.

Als consultant heb ik een tool ontwikkeld; de Bedrijven Efficiency Check. Door mijn ondernemingsgeest en jarenlange ervaring weet ik goed aan te geven waar ondernemers in hun in bedrijf kosten kunnen besparen. De afgelopen jaren heb ik de Bedrijven Efficiency Check voor diverse opdrachtgevers uitgevoerd.

Blue Sky
logoWings4U.png

The perfect

wings for you

Meer over Frank

Na een sportieve jeugd heb ik mijn dienstplicht vervuld bij het Korps Mariniers in Doorn, Nederlandse Antillen en Frans-Guyana.

 

Van 1983 tot 1986 was ik als duiker werkzaam bij Smit Tak International in binnen- en het buitenland. Helaas werd er tijdens een keuring Diabetes Mellitus (suikerziekte) bij mij geconstateerd waardoor ik mijn carrière als beroepsduiker moest opgeven.

 

Ik heb mij omgeschoold tot assurantieadviseur en ben in 1987 het assurantiekantoor “Van Renesse Assurantiën” gestart. Na het opbouwen en uitbreiden van een mooie klanten-portefeuille heb ik dit bedrijf in het jaar 2000 verkocht.

 

In de periode van 1999 t/m 2001 heb ik de hbo-opleiding "Volledige Leergang Financiële Planning” bij Hoge School Amsterdam gevolgd en afgerond.

 

Na de verkoop van mijn bedrijf heb ik mij op mijn grote hobby paragliding gestort. In deze periode ben ik de hele wereld over gereisd om mee te doen aan internationale wedstrijden. 

 

Vanaf 2004 t/m 2017 heb ik als adviseur en zelfstandig financieel planner met “Van Renesse Financiële Diensten” particulieren en ondernemers geadviseerd.  Zo had ik onder andere een groot aandeel in de financiering van de watervilla's in Nederland. 

 

Met de grote veranderingen binnen de financiële dienstverlening waarbij de adviesrol steeds meer onder druk kwam te staan, werd het tijd voor iets anders.

 

In 2017 ben ik vanuit Van Renesse Consultancy (ZZP) van start gegaan met de “Bedrijven Efficiency Check”. Daarnaast verkoop ik paragliders en vliegcomputers met Wings4U. 

 

Hobby’s; paragliding, skiën, zeilen, RIB varen, reizen en koken.

WIE-M
bottom of page